Kontakt


Telefon/mail

0141-41400

[email protected]

Adress

Vintergatan 6

591 32 Motala

(Vi har flyttat till Ahlsells gamla lokal mittemot Skobes).

Öppettider

Mån - tor 10-18, fre 10-17, lör 10-13

Om oss

Vi är ett litet företag med stora ambitioner, vi tittar ständigt på nya sätt att utveckla verksamhet och personal för att leverera den bästa lösningen till dig som kund.

Vårt juridiska företagsnamn är Elegant Spa & Wellness AB men vår E-handelssida och butik går under namnet Wheel King, Inriktningen på bolaget har svängt ifrån hälsa/skönhet till att alltmer vara inriktade på fordon, främst eldrivna. År 2017 köpte vi upp märket Elegant promenadscootrar som har funnits på svenska marknaden sedan 2007, sedan dess har vi sålt över 1,000 scootrar till rörelsehindrade över hela Sverige, söker ni återförsäljare till våra seniorscootrar eller vill ladda hem produktblad om dem kan ni göra det här. De modeller vi har kompletterar varandra så det alltid ska gå att hitta en scooter som passar kundens behov, produktutveckling sker i samråd med våra fabriker.

I början av 2022 blev vi återförsäljare och serviceverkstad till Motorsweden och deras mopeder, mopedbilar, flakmopeder, ATV och tillbehör till fyrhjulingar från Loncin, Goes och CF Moto. Efter en säsong med mopeder har vi märkt att det är de eldrivna mopederna som efterfrågas mest, köparna är i alla åldrar från 15 år till pensionär. Vi har butik i Motala där man kan se och köra fordonen men säljer även här på nätet.

Vi har idag tre anställda som finns här för att ge en personlig service till alla kunder, har ni frågor så är vi inte längre bort än ett telefonsamtal, eller ännu bättre, kom in på en kopp kaffe så tar vi reda på hur just ditt behov av fordon ser ut, välkomna!       


Vi finns mittemot Skobes Bil!