Kontakt


Telefon/mail

Patrik 0709226394

Lasse 0761070004

[email protected]

Adress

Verkstadsvägen 79

591 46 Motala

Ni hittar oss på baksidan av huset, åk in genom grindarna till höger om fastigheten så ser ni lokalen på vänster sida!

Om oss

Vi är ett litet företag med stora ambitioner, vi tittar ständigt på nya sätt att utveckla verksamhet och personal för att leverera den bästa lösningen till dig som kund.

Vårt juridiska företagsnamn är Elegant Spa & Wellness AB men står under namnändring till Wheelking AB, Inriktningen på bolaget har svängt ifrån hälsa/skönhet till att alltmer vara inriktade på fordon, främst eldrivna. Vi har dock fortfarande försäljning och service av spabad under namnet Wellness King, år 2017 köpte vi upp märket Elegant promenadscootrar som har funnits på svenska marknaden sedan 2007, sedan dess har vi sålt över 1,000 scootrar till rörelsehindrade över hela Sverige, söker ni återförsäljare till våra seniorscootrar eller vill ladda hem produktblad om dem kan ni göra det här. De modeller vi har kompletterar varandra så det alltid ska gå att hitta en scooter som passar kundens behov, produktutveckling sker i samråd med våra fabriker.

I början av 2022 blev vi återförsäljare och serviceverkstad till Motorsweden och deras mopeder, mopedbilar, flakmopeder, ATV av märkena Viarelli och MGB. Efter en säsong med mopeder har vi märkt att det är de eldrivna mopederna som efterfrågas mest, köparna är i alla åldrar från 15 år till pensionär. Vi har butik i Motala där man kan se och köra fordonen men säljer även här på nätet.

Vi har idag tre anställda som finns här för att ge en personlig service till alla kunder, har ni frågor så är vi inte längre bort än ett telefonsamtal, eller ännu bättre, kom in på en kopp kaffe så tar vi reda på hur just ditt behov av fordon ser ut, välkomna!       

Vi finns vid den röda pricken!