ATV

Nytta och nöje!

Välj ATV efter ditt behov, behöver du en enklare arbets- eller nöjesmaskin har vi bakhjulsdrivna oregistrerade fyrhjulingar från Viarelli. Behöver du fyrhjulsdrivet, mer kraft och större spännvidd på arbetsområde så väljer du en fyrhjuling från Goes eller Loncin! 

En ATV passar utmärkt vid ex. vis jakt, skogsarbete, häst/lantbruksgårdar, sommarstugan, skötsel och anläggningsarbete mm. Det finns en mängd tillbehör vilket gör fordonet dynamiskt och anpassas efter behov. Vi är återförsäljare av i första hand Kellfris produkter samt APG. En traktor är dyr och i många fall kan en ATV vara ett billigare alternativ, du kan utföra de flesta sysslor en traktor klarar men i mindre skala!

Var får man köra ATV och Quad?

Det finns olika regler för var en ATV får köras beroende på hur den är registrerad. En fyrhjuling får köras på allmänna vägar i yrkesmässig trafik om den är registrerad och kontrollbesiktigad. Generellt säger transportstyrelsen att övriga terrängmotorfordon bara får köras på enskilda vägar, med vissa undantag. Det är exempelvis tillåtet att köra i terräng i samband med jord- och skogsbruk, arbete i parker eller vid transport av skadade och liknande. 

Ta mig till ATV tillbehör.