Snökedjor ATV

  • 1 595 kr

SnökedjorVIARELLI HUNTER passar sig lika bra till sommarens arbeten och lek som höstens jakt och vinterns snöröjning.

Finns inte i vårt lager, leveranstid ca 1 vecka!

Artikelnummer: 06-0003293
Dela

Snökedjor

VIARELLI HUNTER passar sig lika bra till sommarens arbeten och lek som höstens jakt och vinterns snöröjning. För att det ska bli möjligt att köra även i de delar av Sverige som det är extra kallt och ”riktig vinter” har vi förberett och tagit in snökedjor. Detta öppnar upp möjligheter för dig som gör att du inte längre är tvingad att ställa undan din nya kamrat när kylan börjar göra sig påmind, utan du kan använda din ATV året om.

Lika enkelt som du förbereder bilen för sommaren med nya sulor, sätter du även på dessa kedjor. Med slitstarka och tjocka länkar i kedjan kan du vara säker på att din VIARELLI HUNTER når full styrka även på vintern.

Montering

Snökedjorna levereras i två lådor redo att fästas på din maskin. Kedjorna monteras på de drivande hjulen på din VIARELLI HUNTER.
Vid montering börjar du enklast uppifrån på däcket och jobbar dig neråt, står maskinen på mark så avslutar du med att rulla över däcket så att du frilägger den del av däcket som är ned mot mark.

Manövrering

Så fort du har försäkrat dig om att kedjorna sitter fast så är det bara att ge sig ut och köra. Skillnaden i att köra ett fordon med snökedjor kan jämföras med känslan av att byta från sommar till vinterdäck på familjebilen. Färden blir säker och trygg även vid tuffare vinterväder.

Kvalité

Det enda vi har snålat på är priset. Genom trygga och nära samarbeten har vi lyckats ta fram slitstarka kedjor till marknadens lägsta pris.