Service

Service

Vi servar och reparerar mopeder från Viarelli men kan även serva andra märken. Är det äldre mopeder eller mindre kända märken så kan det vara svårt att få tag i delar, men vi kan alltid titta på det och göra en bedömning. Likadant gäller ATV där vi i första hand tar hand om vårt egna märke Goes / CF Moto men kan även ta in andra märken.

Kickbikes har blivit ett populärt fordon för både unga och äldre, vi utför många däckbyten på dem och byter även styrkort och liknande, till de vanligaste märkena går det bra att få tag i reservdelar medan det kan vara svårt och kostsamt till vissa andra. I vissa fall tar vi även in motorcyklar


Moped, bensin

Viktigt att serva mopeden efter 30 mil för ny olja och eventuellt ventiljustering, Öka andrahandsvärdet med återkommande service!

Första service: 

Byte av oljor, ventiljustering, tändstift, ev. bränslefilter, laddning av batteri, kontroll av bultar och ev. åtdragning. 995kr (exkl. förbrukningsmaterial)

Återkommande service: 

Motorolja, slutväxelolja, tändstift, ventiljustering, Funktionskontroll av styrning, lampor, bromsar samt allmän översyn. 995kr (exkl. förbrukningsmaterial)


Service, elmoped

Batteritest, laddningstest, funktionskontroll av styrning, lampor, bromsar samt allmän översyn 695kr

(Innan service kör slut på batterierna i största möjliga mån, kom ihåg serviceboken)


Service kickbike

Däck/slangbyte 400kr/däck + material

Felsökning: Grundavgift för felsökning debiteras oavsett om felet avhjälps eller inte (300kr), i övrigt timkostnad enligt nedan.

Verkstad 

Pris per timme 750kr